Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täältä löydät Ruusumäen oman tapahtumakalenterin, josta löytyy kaikki tarpeellinen tieto. Kategorioista löydät tarkempaa tietoa kilpailuista / tapahtumista / kursseista / tunneista.

 

Kesäkuu / 2018 

 

...

-------------------------------------------------

 

Tallin kuulumisia:

(2/2018) Estekurssi

Vietimme helmikuun alun vähän rauhallisemmissa merkeissä. Jouduimme myös siirtämään estekurssia, jonka uusi ajankohta on nyt 23.-25.2. Nyt vain jäädään odottelemaan inspiroivaa kurssia!

- Lilja

 

(1/2018) Kilpailut toisella tallilla

Ihanaa alkanutta Uutta Vuotta 2018! :) 

Emme ole vielä ehtineet suunnitella ja järjestää omia kilpailuja, mutta saimme kutsun Ratsutalli Liljan kilpailuihin. Olemme lähdössä sinne kisailemaan ja te hoitajat olette myös tervetulleita mukaan! :)  

 26.1. estekilpailut: täällä
► 27.1. koulukilpailut: täällä

Jos haluat mukaan kilpailuihin, niin ilmoita meille vieraskirjassa mihin luokkiin tulet mukaan. Voit osallistua kahteen esteluokkaan ja kahteen koululuokkaan. Käy itse osallistumassa jotta varmasti ehdit osallistumaan, ja muista mainita, että olet Ruusumäntilalta ja laita osoite. Eiköhän lähdetä yhdessä kisailemaan! :) 

- Ceela 

 

(12/2017) Joululahjat & yllätys...

Iso kiitos tallimme hoitajille kuluneesta vuodesta! :) Halusimme muistaa teitä näin joulun aikaan, ja annamme teille lahjaksi ilmaiseksi: 2x estetunnin + 20tr. Pidämme sitten helmikuun alussa estekurssin niin harjoitellaan myös sitten estejuttuja ennen itse kurssia.

Jos kävitte jos katsomassa tulevia tunteja, niin saatoitte huomata tammikuun loppu puolella olevan maasto + kärritunnin? Käydään siis hevosporukalla vaikka ensin maastossa ja käydään sitten poneilla heittämässä kärrilenkkiä. Tietenkin säänvaraus tässä, mutta toivotaan että onnistuu! 

Heti vuoden alussa talliin on muuttamassa pari uutta kauraturpaa.. käykää kurkkaamassa Hevoset -sivulta. Palataan niihin myöhemmin paremmin... :)

Nyt ihanaa joulua kaikille! 

Toivottelee; Lilja & Ceela & kauraturvat

 

(11/2017) Kisat

Osallistuimme (Ceela & Lilja) joulukuussa järjestettäviin estekisoihin. Tarjolla oli myös koululuokkia ja kenttäratsastusta. Jos olet kiinnostunut lähtemään kisailemaan kanssamme, niin kysy vieraskirjasta lisää ja ilmoittaudu mukaan hoitsullasi! :) järjestetään sitten kyydit, kun tiedetään tuleeko muita mukaan. 

Paina TÄSTÄ niin pääset kisojen tietoihin ja ilmoittautumaan mukaan. 

- Ceela & Lilja 

 

(11/2017) Katse jouluun & kevääseen

Olemme keränneet voimia tulevaan vuoden vaihteeseen ja sitä ennen tulevaan jouluun, jota odotamme jo innolla! Jos teillä hoitajilla on toiveita esim. pikkujoulut, tai muuta niin laittakaa ihmeessä viestiä vain tulemaan :) 

Olemme pohtineet jo jonkinlaista kevättä varten... josta julkaistaan sitten myöhemmin... :) Mutta nyt ideoita joululle jo! 

- Lilja & Ceela

 

(9/2017) Syksyn kuulumisia

Talli on elänyt hiljaiseloa kesä-ajan. Hevoset ovat saaneet levätä ja työntekijät ovat saaneet omat lomansa. Mutta eiköhän ole aika laittaa talli taas eloon ja lähteä kohti syksyä ja lähestyvää joulua (vai onko siitä liian aikaista puhua... :D ). 

Nyt jatketaan kohti uutta syksyä! Kiva, kun olet mukana kanssamme,

Lilja & Ceela

 

 

(5/2017) Tulevasta kesästä

Kevät kausi vetelee viimeisiään ja on aika ottaa iloiten kesä vastaan! Toivotaan, että lämpöä riittäisi koko kesäksi :) 

Kesän ajatuksista sen verran, että hevoset saavat totaali vapaan kesäloman 15.6.-22.6. sekä 24.7.-31.7. Sinä aikana emme pidä tunteja, eikä hevosia liikutella. Muuten tunnit ovat normaalisti.

Katsotaan jos vaikka saataisiin vielä kisat pystyyn kesän aikana...? :)

 

(4/2017) Uudet kurssit & ratsastustunnit

Järjestämme kaksi viimeistä Hoitajien kurssia nyt vielä keväällä toukokuun aikana. Tulkaa Disa ja Juuli mukaan, niin saatte ne kaikki suoritettua. Jos joku päivä ei käy, niin ehdottakaa uutta! :) 

Aloitamme tallilla ratsastustunnit. Pidämme teille hoitajille vakitunteja joka toinen viikko, jotka saatte ilmaiseksi hoitaja edun kautta. Ilmoitelkaa mikä olisi teille hyvä päivä tunnille. Se pidettäisiin aina klo 17:00 - 18:15. Vakitunnit ovat aina koulutunteja, mutta myös muita tulee tarjontaan ja jos haluatte jotain tunteja lisää, niin pyytäkää. Me järkätään niitä sitten. :) 

- Ceela 

 

(4/2017) Tulevat kisat

Hiljaiseloa on ollut tässä jonkin aikaa, mutta täällä vielä ollaan molemmat (Lilja & Ceela).

Ilmoittauduimme juuri Ceelan kanssa kisoihin. Jos te hoitajat tahdotte lähteä mukaan kisailemaan, niin katsokaa alla olevasta linkistä luokat. Voitte ilmoittaa itsenne kisoihin, mutta laittakaa viekkuun sitten meille tiedoksi mihin luokkiin. :)

LINKKI: TRIUMPHANT RACING KILPAILUT

Katsotaan, jos vaikka kesällä kisailtaisiin taas meilläkin... :) 

- Lilja

 

(2/2017) - Uudet asukit!

Ruusumäen tilalle on muuttamassa kaksi uutta tulokasta, Diana ja Bella. Ihanaa! Lisää mahtavia ratsuja ja yksilöitä talliin. :) 

Olemme järjestämässä myös uusia Hoitajien kursseja (osa 1&2), katso lisää osiosta Kurssit.

- Lilja

 

 

(2/2017) - Moikka!

Täällä kirjoittelee Lilja, tallin omistaja. Ihanaa, kun on vuosi vaihtuntut ja alkanut pikku hiljaa valon määrä päivissä lisääntymään. Täällä odotellaan kovasti jo kesää! Jos malttaisi vielä pari kuukautta odotella...

Talli on nyt pyörähtänyt uudelleen käyntiin, ja kovasti on kiirettä pitänyt. Järjestämme pienet remontti talkoot tallin kunnostamiseksi, johon saa tulla lisäkäsiä auttamaan. :) Etsimme myös parhaillaan kengittäjää ja päivystävää eläinlääkäriä yhteistyöhön. Jos tiedät hyvän, niin vinkkaathan vieraskirjassa?

Yritämme osallistua mahdollisuuksien mukaan muiden tallien järjestämiin kilpailuihin, joten kisakutsut ovat erittäin tulleita! :) 

Ihanaa alkanutta vuoden vaihdetta! 

- Lilja

©2019 Ruusumäki - suntuubi.com